/ vrijdag 28 april 2017 / No comments /

Finetuning animations and panels

Adding new animations to the 3D models of the data assets and new sprites to the panels.







Share This Post :
Tags :

Over mij

Over mij

Ik ben een student in het laatste jaar aan de Erasmus Hogeschool Brussel in de richting Multimedia en communicatie technologie met de specialisatie App en Web.


In mijn vrije tijd maak ik mobiele games met Unity3D in csharp en javascript. Mijn laatste project is een co-op zombie shooter in een virtuele wereld aan de hand van google cardboard of elke andere vr headset. Zo heb ik ook een 3D pinball spel gemaakt en werk ik momenteel aan een 2D space spel.


Ik woon in de Mechelsestraat te Leuven en zet mij in verschillende jeugdbewegingen waaronder de scouts in Herent en het jeugdhuis van Herent.


Final work Voorstel PDF

Final Work Onderzoeksplan PDF

Over de blog

The era of holographic computing is here. Dit is de blog van Ward Peeters waarin het onderzoek van het Final Work project bijgehouden wordt. In mijn final work zal ik de nieuwe nieuwe augmented reality technologie van Microsoft, met name de Microsoft Hololens, onderzoeken. Ik zal concepten voor het gebruik van deze technologie in het bedrijfsleven uitdenken en een prototype voor de Microsoft Hololens programmeren.

Populaire berichten