/ maandag 5 december 2016 / No comments /

Co-Create



Maandag 05/12: Vandaag ben ik na de helpdesk naar het co-create event gegaan op de campus. In het medialab werden verschillende bedrijven uitgenodigd om naar een paar lezers te luisteren en het medialab te bezoeken. De lezers waren: Juan Bossicard, impulse brussels, die dat sprak over de nieuwe virtual reality trend, Andre Convents over Procter en Gamble, Johan Mouton manager van Eriks, Karl Thiry over On Wheels, en mijn promotor Christophe Benoit over de co-create projecten met studenten en bedrijven. Na de lezingen sprak ik met Johan Mouton over het inzetten van de Hololens binnen het bedrijf Eriks. Johan vertelde mij dat het bedrijf veel opleidingen geeft en dit erg kostelijk voor het bedrijf is. We spraken over het gebruik van de hololens om deze opleidingen efficiĆ«nter te laten verlopen. Op het einde van het event deelde we nog contactgegevens uit voor een verder meeting vast te leggen. 
Share This Post :
Tags :

Over mij

Over mij

Ik ben een student in het laatste jaar aan de Erasmus Hogeschool Brussel in de richting Multimedia en communicatie technologie met de specialisatie App en Web.


In mijn vrije tijd maak ik mobiele games met Unity3D in csharp en javascript. Mijn laatste project is een co-op zombie shooter in een virtuele wereld aan de hand van google cardboard of elke andere vr headset. Zo heb ik ook een 3D pinball spel gemaakt en werk ik momenteel aan een 2D space spel.


Ik woon in de Mechelsestraat te Leuven en zet mij in verschillende jeugdbewegingen waaronder de scouts in Herent en het jeugdhuis van Herent.


Final work Voorstel PDF

Final Work Onderzoeksplan PDF

Over de blog

The era of holographic computing is here. Dit is de blog van Ward Peeters waarin het onderzoek van het Final Work project bijgehouden wordt. In mijn final work zal ik de nieuwe nieuwe augmented reality technologie van Microsoft, met name de Microsoft Hololens, onderzoeken. Ik zal concepten voor het gebruik van deze technologie in het bedrijfsleven uitdenken en een prototype voor de Microsoft Hololens programmeren.

Populaire berichten